Clubul Sportiv Oyama din Constanța a câștigat 17 medalii la CUPA KATA NO MEIJIN

kata1 Clubul Sportiv Oyama din Constanța a câștigat 17 medalii la CUPA KATA NO MEIJIN

Clubul Sportiv Oyama din Constanța a participat sâmbătă, 27 aprilie 2024 la cea de a IV a ediție a concursului național CUPA KATA NO MEIJIN, ce a avut loc la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, București. Și la această ediție, clubul Oyama Constanța a dovedit că este unul dintre cele mai bune cluburi de karate kyokushin din România, câștigând numeroase premii.

Sportivii constănțeni au reușit sa aducă rezultate remarcabile prin: LOCUL I - Cristea Ruxandra, Mosoianu Alexandru, Cadir Darius, Cadir Theodora, Iftene Andrei, Artamon Iris,

KATA TEAM- centuri portocalii și albastre(Cadir Theodora, Smarandache Theodor, Dobrin Daniel), KATA TEAM- centuri galbene și verzi ( Malama Tina, Dobrin Stefania, Cercel Cristina)

LOCUL II - Ion David, Malama Tina, Dobrin Daniel, Stefan Lavinia, Smarandache Theodor,

LOCUL III - Mosoianu Mihai, Boiangiu Robert, Istrate Andra, Cherim Alara,

LOCUL IV - Cercel Cristina, Memet Ozan

Echipa este antrenată de către Senpai Lidia Dobrin ( 2 dan) și Senpai Marius Burlacu ( 1kyu).

„Ambiția, perseverența, dorința de a fi cei mai buni …asta îi definește pe sportivii clubului Oyama. Și la această ediție a Cupei Kata NO MEIJIN, sportivii noștri, ne- au dovedit că sunt hotărâți și puternici. Pentru mulți dintre ei, acesta a fost primul concurs la care au participat, iar rezultatele foarte bune obținute ne dovedesc determinarea și ambiția acestor copii! Felicitări și mult succes la concursurile viitoare!”, a declarat Lidia Dobrin, președinte Club Sportiv Oyama Constanța.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.