Categoria Gold a Circuitului Prut Padel Tour ajunge și la Constanța

WhatsApp%20Image%202024-06-20%20at%2014.51.53_09f8ea50 Categoria Gold a Circuitului Prut Padel Tour ajunge și la Constanța

Circuitul Internațional Regional Prut Padel Tour ajunge la finalul acestei săptămâni în premieră și pe litoral. În perioada 22-23 iunie, Padel Club Constanța, cu sediul la Mamaia, își va deschide larg porțile pentru jucători cu renume din padelul național, care vor concura inclusiv cu oaspeți de peste hotare.

Jucători și jucătoare deja tradiționali în Circuitul Profesionsit al României și-au făcut apelul de particopare la primul turneu organizat vreodată pe litoralul românesc, precum Horia Nedelcu, Lander Del Cura, Vlad Ștefănescu, Dușan Perez, Quix, Denis Emelianov, Alex Godo. Nu vor lipsi și cele mai bune jucătoare, Renata Ursu, Elisa Săraru, Alina Alexandrescu, Sonia Duță, Bianca Ailincăi sau Nadia Costin.

Turneul debutează sâmbătă, chiar de la ora 8:00, cu partidele din primele faze ale profesioniștilor de la Masculin, Feminin și Mixt, iar semifinalele și finalele sunt programate după ora 15:00.

Duminică, în a doua zi a turneului, în concurs vor intra jucătorii de la liga a doua masculină și amatorii, după același format, cu ora de start de la 8:00.
Toate informațiile despre competiție, tablouri de concurs, orar, profil jucători, clasamante, informații, le puteți găsi la adresa turneului: https://rankedin.com/en/tournament/40756/ppt-constan-a-padel-open-2024/info

Turneul face parte din Categoria Gold a Circuitului Prut Padel Tour și oferă campionilor de la fiecare divizie câte 300 de puncte în PPT Ranking, iar celorlalți participanți, în descreștere, din 10 în 10 puncte. Clasamentul PPT este important pentru a obține calificarea la turneul Masters Prut care se desfășoară în fiecare an în luna decembrie, pentru a desemna cei mai buni jucători ai sezonului.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.