Eveniment spectaculos de kiteboarding race, în Mamaia, pe 27-28 iulie

Imagine%20WhatsApp%202024-07-26%20la%2009.08.44_97bf3499  Eveniment spectaculos de kiteboarding race, în Mamaia, pe 27-28 iulie
Suntem încântați să anunțăm organizarea unui eveniment spectaculos de kiteboarding race, care va avea loc la Plaja H2O în Mamaia, pe 27-28 iulie. Acest concurs promite să fie un spectacol captivant, aducând împreună cei mai talentați kiteboarderi din țară și din străinătate.

Ce este un Concurs de Kite Race?
Un concurs de kite race este o competiție de viteză și îndemânare pe apă, în care participanții folosesc un zmeu (kite) și o placă pentru a naviga pe un traseu marcat. Concurenții trebuie să își demonstreze abilitățile de control al kite-ului și de navigație rapidă, respectând traseul stabilit.

Desfășurarea Competiției
Traseul competiției va fi marcat clar prin balize, iar concurenții vor trebui să urmeze traseul desemnat, trecând prin punctele de control. Startul și finish-ul vor fi anunțate prin semnale sonore și vizuale, asigurând o organizare perfectă și corectă a fiecărei curse. Clasamentul va fi stabilit pe baza ajungerii la finish, iar câștigătorii vor fi premiați în funcție de performanțele lor.

Siguranța, o Prioritate
Siguranța concurenților este prioritatea noastră principală. Toți participanții vor purta echipamente de siguranță adecvate și vor respecta regulamentele stricte de siguranță impuse de organizatori. De asemenea, vor fi prezente echipe de salvare și de asistență medicală pentru a interveni în caz de necesitate.

De ce să Participi?
Acest eveniment nu este doar o competiție, ci și o oportunitate de a întâlni alți pasionați de kiteboarding, de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții. Este o ocazie perfectă pentru a-ți testa limitele și pentru a te bucura de frumusețea și adrenalina acestui sport unic.


Detalii Eveniment
Organizatori: Plaja H2O & Wego Kite
Locație: Plaja H2O, Mamaia
Durată: 2 zile
Date: 27-28 iulie
Program: 10:00 AM

Înscrieri: Pe loc, cu cel puțin o oră înaintea începerii concursului. 

Despre Organizatori
SANDSTYLE Kite Contest a ajuns la a 18-a ediție, fiind un eveniment de referință care ierarhizează kiterii români și reunește comunitatea pasionaților de kiteboarding.

Imagine%20WhatsApp%202024-07-26%20la%2017.48.40_61cfe855  Eveniment spectaculos de kiteboarding race, în Mamaia, pe 27-28 iulie

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.