Clubul Rotary Cetatea Tomis a reunit aproximativ 400 de participanți la Crosul Copiilor

roty%203  Clubul Rotary Cetatea Tomis a reunit aproximativ 400 de participanți la Crosul Copiilor

Cu entuziasm și multă emoție, s-a încheiat cea de-a doua ediție a Crosului Copiilor, organizată de Clubul Rotary și Interact Cetatea Tomis Constanța, alături de amfitrioana evenimentului, Carmina Capitanu. Evenimentul, desfășurat la Domeniul Boemul Neptun, a adunat aproximativ 200 de tineri alergători, care au demonstrat, prin fiecare pas, spirit sportiv, bucurie și determinare.

Atmosfera plină de energie a fost resimțită pe întreaga pistă de alergare, iar micii participanți au fost în centrul atenției. Deși ploaia și-a făcut simțită prezența, aceasta nu a reușit să umbrească bucuria evenimentului, ci a adus un plus de distracție și spontaneitate. Organizatorii și-au exprimat recunoștința pentru toți cei care au contribuit la succesul zilei:

- Participanților, pe care i-au numit „adevărați campioni”, le-au mulțumit pentru pasiunea și dăruirea de care au dat dovadă, fiecare meritând aplauze pentru efortul depus.
- Părinților, care au sprijinit copiii și evenimentul, li s-au adresat mulțumiri speciale pentru încrederea oferită și pentru implicarea lor activă.
- Voluntarilor, a căror dedicare a asigurat buna desfășurare a evenimentului, le-au fost recunoscători pentru eforturile depuse, subliniind faptul că ploaia nu a fost un obstacol, ci un motiv în plus pentru a crea amintiri frumoase.
- Sponsorilor, care au adus un plus de magie zilei, prin generozitatea lor.
- Gazdelor de la Domeniul Boemul Neptun, pentru ospitalitatea impecabilă, care a completat perfect atmosfera.

„Această zi a fost una magică, datorită fiecărui participant, voluntar, părinte și sponsor”, au transmis membrii Clubului Rotary Cetatea Tomis Constanța. Crosul Copiilor s-a dovedit, încă o dată, a fi un eveniment de succes, iar organizatorii îi așteaptă cu nerăbdare pe toți doritorii și anul viitor, pentru o nouă ediție plină de bucurie și energie.

roty%204  Clubul Rotary Cetatea Tomis a reunit aproximativ 400 de participanți la Crosul Copiilor

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.