Weekend gastronomic italian la Hypnose Resort by the Sea (Vadu)

Hypnose%20 Weekend gastronomic italian la Hypnose Resort by the Sea (Vadu)

Hypnose Resort by the Sea și- a întâmpinat primii clienți în vara acestui an. Curând, toți cei ce se bucurau de o vacanță aici, afirmau că la Hypnose Resort by the Sea este Raiul pe Pământ. Intr- adevăr, clienții sunt plăcut surprinși de confort, camera de lux, liniște, dar și serviciile de calitate din bucătărie la standarde internaționale! Piscina sau fire pit- ul au completat și ajutat la crearea unui vibe minunat departe de agitația urbană. Hypnose Resort by the Sea este o oază de frumos, de bine, de relaxare. Și pentru că ne dorim ca și mai mulți constănțeni să descopere locația noastră, ne- am decis să inaugurăm o serie de evenimente sau cum ne place nouă să spunem....aventuri, experiențe culinare. 

Weekendul 20- 22 septembrie 2024 este dedicat gastronomiei italiene....Bella Italia! Vineri te întâmpinăm cu pește și fructe de mare, fiecare atent selectat, soiuri diferite, gusturi speciale, iar sâmbătă regăsim savoarea italiană în preparatele de carne, bunătăți unice despre care poate nici nu știai că există. Costul unui meniu este de 370 lei/ cină, iar fiecare cină poate fi însoțită de wine pairing la 180 lei. Și pentru că la Vita e Bella..... vom pregăti după rețete tradiționale și minunatele paste...atât de iubite, căutate și savurate.

„Hypnose Resort by the Sea este refugiul de la malul Mării Negre, un proiect de suflet pentru noi, în care fiecare pietricică are o poveste, o emoție, o experiență! Nu ne-am dorit niciodată cantitate, ci calitate, motiv pentru care și locurile de cazare sunt destul de limitate. Ne bucurăm să împărtășim experiența noastră și inaugurăm această serie de evenimente atât pentru constănțeni, dar si pentru turiștii ce iubesc marea, Vadu…chiar și toamna sau iarna! “ a declarat Monica Tudor, Manager Hypnose Resort by the Sea.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.