Prima apariţie publică a lui Bruce Willis de când s-a îmbolnăvit

7e15d3c6fc Prima apariţie publică a lui Bruce Willis de când s-a îmbolnăvit

Pentru prima dată de când s-a îmbolnăvit, starul din „Die Hard” a ieşit în oraş. Imaginile îl arată purtând un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru şi o căciulă de lână. Actorul în vârstă de 67 de ani se plimbă alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, Los Angeles, California.

În imaginile publicate de tabloidul „Daily Mail”, actorul pare senin, chiar dacă unul dintre cei doi prieteni încearcă să îl protejeze.

După ce a fost diagnosticat iniţial cu afazie, un sindrom care îi complică capacitatea de vorbire, Willis a fost nevoit să îşi anunţe retragerea din industria cinematografică. În februarie anul trecut, soţia sa, Emma Heming, în vârstă de 44 de ani, a informat fanii cu privire la starea soţului ei într-o postare pe Instagram, care a fost preluată ulterior de site-ul Asociaţiei pentru degenerare frontotemporală: "De când am anunţat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală. Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii lui Bruce. Deşi acest lucru este dureros, este o uşurare să avem în sfârşit un diagnostic clar”.

Soţia sa a adăugat că „în prezent nu există un tratament pentru această boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii următori'.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/prima-aparitie-publica-a-lui-bruce-willis-de-cand-s-a-imbolnavit-21660077

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.