Chinuită de spasme, Celine Dion „se roagă pentru un miracol” ca să-şi recapete sănătatea

c813b716fa Chinuită de spasme, Celine Dion „se roagă pentru un miracol” ca să-şi recapete sănătatea

Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a declarat pentru Hello! Canada că ea şi familia nu pot face mare lucru pentru a o ajuta pe sora ei „puternică”, în vârstă de 55 de ani, şi pentru a-i "alina durerea".

"Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care ştim atât de puţine lucruri", a continuat Claudette: "Are spasme imposibil de controlat. (...) Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i uşura durerea. Ţinem pumnii pentru ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare", a împărtăşit ea.

Potrivit National Institutes of Health, sindromul persoanei rigide este o "tulburare neurologică rară şi progresivă" care poate provoca rigiditatea muşchilor din trunchi, braţe şi picioare.

Afectează aproximativ una din un milion de persoane.

Luna trecută, Claudette a dezvăluit că, în ciuda faptului că a lucrat cu "cei mai buni cercetători din domeniu", câştigătoarea premiului Grammy a înregistrat puţine îmbunătăţiri în ceea ce priveşte sănătatea sa.

"Nu putem găsi niciun medicament care să funcţioneze, dar este important să avem speranţă", a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Celine şi-a dezvăluit diagnosticul în decembrie 2022, ceea ce a obligat-o să îşi întrerupă turneul mondial Courage World Tour.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/sanatate/chinuita-de-spasme-celine-dion-se-roaga-pentru-un-miracol-ca-sa-si-recapete-sanatatea-22113118

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.