Lorenzo Collovigh, Master Chief Instructor la „Scuola della Pizza Italiana” a făcut o demonstrație live la Salonul de Dotări Hoteliere

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, alături de Organizația de Management al Destinației OMD Mamaia – Constanța și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța, are onoarea de a organiza cea de-a XX-a ediții a Salonului de Dotări Hoteliere. Acest eveniment are loc la Pavilionul Expozițional Mamaia, între 21 și 24 martie 2024, marcând două decenii de inovație și parteneriate în sectorul HoReCa.

Salonul se distinge ca o platformă esențială pentru stabilirea de noi conexiuni comerciale și semnarea de acorduri benefice, oferind participanților oportunitatea de a interacționa față în față cu un public vast și specializat. Aceasta ediție promite a fi un punct de reper pentru prezentarea ultimelor inovații și tendințe din industrie, facilitând astfel dezvoltarea și extinderea afacerilor prezente.

Astăzi a fost o zi specială. Toți cei care au trecut pragul Salonului de Dotări Hoteliere au pornit într-o călătorie gastronomică în Italia, printr-o sesiune de live cooking cu Lorenzo Collovigh, Master Chief Instructor la „Scuola della Pizza Italiana” și campion mondial în 2019 la Campionatul Mondial de Pizza de la Parma. Alături de el s-a aflat nimeni altul decat Cristiano Zanolli, directorul celui mai mare lanț de echipamente profesionale pentru domeniul Horeca.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.