VIDEO: Premieră de weekend în cinema – NO HARD FEELINGS – Nu-ți port pică

fb25230007 VIDEO: Premieră de weekend în cinema – NO HARD FEELINGS – Nu-ți port pică

Regizat de Gene Stupnitsky în acest weekend se lansează în cinematografe filmul NO HARD FEELINGS – Nu-ți port pică!

Pelicula îi are în rolurile principale pe Jennifer Lawrence, Ebon Moss-Bachrach, Natalie Morales, Matthew Broderick si Scott MacArthur.

Acţiunea filmului are loc în New York și o urmărește pe Maddie, o tânără care lucrează ca șofer Uber și care se confruntă cu falimentul după ce mașina îi este confiscată. Maddie acceptă un anunț neobișnuit de pe Craigslist, în care noii ei angajatori sunt niște părinți care au observat că fiul lor introvertit de 19 ani, Percy, nu manifestă niciun interes pentru întâlniri cu alte fete. În schimbul unei masini Buick Regal, Maddie este de acord să devină „prietena” fiului lor, „să iasă cu el la întâlniri” și să-l ajute să se alăture vieții de adult.

Filmul are la bază o întâmplare reala pornind de la un anunț de pe Craigslist trimis regizorului Gene Stupnitsky de către producătorii Provissiero și Odenkirk, primul povestindu-i chiar lui Jennifer Lawrence în timpul unei cine. Acesta s-a gândit ca ar putea ieşi un film bun având la bază acest anunţ iar Jennifer Lawrence, a fost prima actriţă la care s-a gândit pentru acest rol.

Tiberiu Cristian / redactor – Daniel Țăndăreanu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/06/25/video-premiera-de-weekend-in-cinema-no-hard-feelings-nu-ti-port-pica/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.