Geparzii din Focșani se antrenează la Capu Midia înainte de plecarea în Polonia

Scoala-de-Instruire-pentru-Aparare-Antiaeriana3 Geparzii din Focșani se antrenează la Capu Midia înainte de plecarea în Polonia
Militarii Batalionului 288 Apărare Antiaeriană Milcov, din Focșani, au deschis focul, în Poligonul Capu Midia, asupra unor ținte terestre și aeriene, în cadrul exercițiului THUNDER GUARD 24.
Instruirea face parte din ampla pregătire pe care militarii o fac înainte de misiunea care va începe în luna aprilie, în Polonia, acolo unde detașamantul Armatei României va participa la diferite aplicații, cu sistemul antiaerian GHEPARD, alături de aliați și parteneri în cadrul grupului de luptă constituit pe flancul estic al NATO.
Din detașament fac parte militari aflați la prima misiune externă, dar și militari care au trăit și experiența teatrelor de operații din Afganistan.
Le urăm succes în misiune și să aibă cât mai multe ținte prinse!
Scoala-de-Instruire-pentru-Aparare-Antiaeriana2 Geparzii din Focșani se antrenează la Capu Midia înainte de plecarea în Polonia

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.