Hotelul Zodiac din Constanța, scos la vânzare!

 

EDW%2021 Hotelul Zodiac din Constanța, scos la vânzare! Dacă ești în cautarea unei oportunități de afaceri, Hotelul Zodiac este de vânzare. Pentru cine nu știe, locația este la doar două minute de intrarea în stațiunea Mamaia, cu deschidere la Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și Parcul Tabacariei.

Hotelul a fost constuit în anul 2010 și se află într-o stare impecabilă, oferind confort și eleganță la standarde ridicate. Clădirea, compusă din subsol, parter și 4 etaje, este proiectată pentru a funcționa ca hotel, dar se pretează perfect și pentru alte destinații, cum ar fi instituție administrativă, birouri, unitate medicală și multe altele, datorită poziției sale extraordinare și a infrastructurii moderne. 

EDW%20150 Hotelul Zodiac din Constanța, scos la vânzare!

Hotelul Zodiac reprezintă nu doar o investiție, ci și o oportunitate de a crea o afacere de succes într-una dintre cele mai dinamice zone ale orașului Constanța. Pentru a afla numărul de camere, dar și prețul acestei locații, accesează următorul site

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.