Sprijin de 50.000 de lei pentru organizaţiile care derulează proiecte dedicate familiilor

f97a15e4cb Sprijin de 50.000 de lei pentru organizaţiile care derulează proiecte dedicate familiilor

Gabriela Firea susţine că proiectul Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse înseamnă acordarea unui grant, o finanţare nerambursabilă, în valoare de maximum 50.000 de lei pentru 60 de proiecte dedicate sprijinirii familiilor din România. Astfel, organizaţiile şi asociaţiile din domeniu pot beneficia de acest sprijin financiar după ce îşi înscriu proiectele în concurs.

„Am propus acest program nou în pachetul legislativ pentru creşterea natalităţii şi susţinerea familiilor”, a adăugat Gabriela Firea. Potrivit acesteia, pachetul legislativ este într-un stadiu avansat şi urmează să fie transmis pe circuitul de avizare ministerială.

Ministrul Familiei arată că, potrivit cifrelor oficiale Eurostat, în România sunt aproape 227.000 de familii numeroase, cu 3 sau mai mulţi copii, care fac parte din toate categoriile sociale, deci şi din grupuri vulnerabile sau minorităţi care au nevoie de sprijin.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/economic/sprijin-de-50-000-de-lei-pentru-organizatiile-care-deruleaza-proiecte-dedicate-familiilor-21844674

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.