PNL Constanța: Intrăm în cursă să câștigăm!

pnl1 PNL Constanța: Intrăm în cursă să câștigăm!

Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o amenințare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. Constanța are nevoie de un parteneriat puternic, eficient și complementar. Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni. 

Filiala PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

„Candidez pentru al doilea mandat de primar. Pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte și fiindcă prin ambiție, curaj și multă muncă am demonstrat că pot schimba paradigma delăsării și a lipsei crase de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990” a scris pe facebook, Vergil Chitac.

vergil-chitac-primarie-2024 PNL Constanța: Intrăm în cursă să câștigăm!

„Dragii mei valureni, am o veste mare pentru voi si consider ca asa e frumos, sa o aflati prima oara de la mine. Am luat decizia de a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean, reprezentand Partidul National Liberal, dar facand asa cum bine stiti si v-ati obisnuit, politica cetatenilor si nu neaparat a unui partid politic. Este o decizie pe care am luat-o cu greu, ma doare inima sa nu mai fiu primar, dar ma consoleaza faptul ca sunt hotarat sa raman alaturi de voi chiar daca dintr-o alta pozitie”  a scris pe facebook, Florin Mitroi.

florin-mitroi-consiliul-judetean-2024 PNL Constanța: Intrăm în cursă să câștigăm!

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.