Festivitatea de Rotire de Colan a Clubului Rotary „Cetatea Tomis” Constanța

rc2 Festivitatea de Rotire de Colan a Clubului Rotary „Cetatea Tomis” Constanța

Într-o atmosferă distinsă și emoționantă, vineri seară s-a desfășurat Festivitatea de schimbare a președintelui Clubului Rotary „Cetatea Tomis”Constanța. Noul președinte pentru intervalul 2024 - 2025 va fi Aida Georgiana Ciortan. Evenimentul s-a bucurat de prezența Guvernatorului Rotary District 2241 România-Republica Moldova, Mihaela Vlad, a fostului guvernator Adrian Viorel Nicolaescu, precum și a viitorului guvernator ales, Andrei Botez.

„Sunt onorată și pe această cale doresc să transmit un mesaj de încredere, echilibru și speranță pentru viitor. Sunt convinsă că împreună cu toți colegii, prietenii și susținătorii noștri vom continua proiectele care și-au dovedit eficiența în ultimii ani, îmbunătățindu-le permanent, și vom iniția programe și acțiuni noi. Programele noastre se vor îndrepta spre acțiuni concludente în ceea ce înseamnă pacea și prevenția conflictelor, educația de bază și alfabetizarea, prevenția bolilor și sănătatea, igiena și sanitația apei, dezvoltarea economică a localităților, sănătatea mamei și a copilului, protecția mediului. Vom fi deschiși și transparenți către parafarea unor parteneriate cu instituțiile statului, ONG-urile, precum și cu mediul economic privat, care doresc să se implice în sprijinirea unor acțiuni cu impact în societate”, a subliniat Aida Georgiana Ciortan, președintele Clubului Rotary „Cetatea Tomis” Constanța.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.