Club Oyama Constanța, 16 medalii pentru România, la Campionatului Balcanic de Karate Kyokushin

karate-constanta-kyokusinkay%203 Club Oyama Constanța, 16 medalii pentru România, la Campionatului Balcanic de Karate Kyokushin

Clubul Sportiv Oyama din Constanța s- a întors cu un mare palmares de medalii de la Campionatul Balcanic din Bursa, Turcia ce a avut loc în perioada 9-10 martie 2024! Din nou, România este pe podium printre cele mai importante națiuni și asta datorită și sportivilor constănțeni de la Clubul Sportiv Oyama care s- au antrenat intens pentru a fi din nou campioni.

Cea de a X a ediție a Campionatului Balcanic de Karate Kyokushin a reunit numeroși sportivi din șase țări- România, Turcia, Grecia, Serbia, Moldova, Bulgaria! A fost un weekend, în care sportivii de la Club Oyama din Constanța au strălucit obținând numeroase premii.

Sportivii constănțeni au reușit sa aducă pentru țară noastră rezultate remarcabile prin:
Cadir Lacramioara- locul 1 kata
Cristea Ruxandra- locul 1 kumite
Dobrin Andrei- locul 1 kata
Gheorghe Raul- locul 1 kumite
Mosoianu Alexandru- locul 1 kumite, locul 4 kata
Ion David- locul 1 kata, locul 2 kumite
Malama Tina- locul 2 kumite
Cadir Darius- locul 2 kata
Began Elena- locul 2 kata
Gania Eduard- locul 2 kumite
Cercel Cristina- locul 2 kata, locul 3 kumite
Mosoianu Mihai- locul 3 kata, locul 3 kumite
Pacala Robert- locul 3 kumite
Delca Darius- locul 4 kumite

În plus, la această ediție a Campionatului Balcanic, Moșoianu Alexandru a obținut titlul de BEST FIGHTER, o recunoaștere a complexității și perseverenței sportivului constănțean. Echipa este antrenată de către Senpai Lidia Dobrin (2 dan) și Senpai Marius Burlacu (1kyu).

karate-constanta-kyokusinkay%202 Club Oyama Constanța, 16 medalii pentru România, la Campionatului Balcanic de Karate Kyokushin

“Și în acest an ne întoarcem cu numeroase medalii. Ne mândrim cu o echipă ambițioasă,perseverentă! Felicitări.”, a declarat Lidia Dobrin, președinte Club Sportiv Oyama Constanța.

Cei 19 sportivi au obținut un total de 16 medalii din care- 6 medalii de aur, 6 medalii de argint și 4 medalii de bronz, la care se adaugă si titlul de cel mai bun sportiv al campionatului.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.