Vrei să te faci manager de OMD? MEAT te așteaptă la un curs postuniversitar

concurs-manager-omd-mamaia2 Vrei să te faci manager de OMD? MEAT te așteaptă la un curs postuniversitar
Organizațiile de Management al Destinației sunt structuri organizatorice, constituite ca asociație, ce au scopul de a coordona şi gestiona destinațiile turistice. Ele funcționează ca un catalizator pentru cooperarea între sectorul public și cel privat.
 
În organigrama fiecărui OMD este obligatorie existența unui post de manager de destinație turistică. România are, în prezent, 21 de astfel de entități, creșterea numărului acestora fiind puternic încurajată și prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Dacă îți dorești și tu să devii manager de destinație turistică, poți urma cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă, organizat de Academia de Studii Economice din București! Înscrierile pentru această etapă se pot face până pe 15 martie 2024.
 
Cursul te va ajuta să înțelegi cum funcționează un OMD: concept, tipologie, atribuții, legislația specifică și, nu în ultimul rând, rolul administrației publice. Mai mult, vei descoperi cele mai noi trenduri din industria turismului și vei aprofunda  informațiile despre oferta turistică din destinații.
 
Vei învăța și cum să gestionezi resursele financiare ale unei destinații turistice. Printre  discipline se mai numără și analiza statistică și cercetările de piață. Totodată, vei cunoaște strategii și tactici eficiente de promovare, inclusiv cum funcționează comunicarea integrată de marketing.
 
Cursul este acreditat de Autoritatea Națională a Calificărilor și beneficiază de sprijinul MEAT, prin parteneriatul încheiat cu ASE. Mai multe informații despre înscrieri, aici

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.