Mirela Matichescu: „Am vrut să îl aduc pe Andre Rieu, la Mamaia Nord, dar mă lupt cu demanelizarea societății românești”

IMG_1349 Mirela Matichescu: „Am vrut să îl aduc pe Andre Rieu, la Mamaia Nord, dar mă lupt cu demanelizarea societății românești”

Într-un interviu recent, Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord și Adrian Boioglu, jurnalist GoNEXT TV au făcut o analiză a sezonului estival 2024. Au fost purtate discuții privind modul în care litoralul a ajuns să fie un loc în care au loc și evenimente interesante, dar și unele de slabă calitate. Tocmai de aceea, managerul OMD Mamaia Nord își dorește ca Mamaia Nord să fie zona unde va avea loc o “demanelizare” a vacanțelor.

”Eu anul asta vreau sa fac o licitație, si firmele mari care organizează evenimente sa vină cu un proiect de festival sau de eveniment pe care noi să îl creștem an de an. Nu vrem să facem ceva ”pe genunchi”, vreau să facem un festival pe care îl creștem în fiecare an și să devină o tradiție. Mie mi-ar fi plăcut să îl aduc pe Andre Rieu. Este foarte scump și are un mod atipic de a organiza evenimente. Mi-ar plăcea să pot să aduc Festivalul Enescu, la Mamaia Nord. În toamnă, vom avea primul eveniment „CINEMARATON”. Suntem în discuții, cu Șerban Marinescu, cel care a regizat și facut filmul „Cel mai iubit dintre pământeni” Aș vrea să aduc acest festival, la Mamaia Nord, unde pe perioadă de o săptămână vor fi proiecți cu cele mai bune filme românești. Proiectul este în discuție și în proporție de 80% este finalizat.  Importa este că timp de o saptămână vom avea la masă toți marii regizori din ultimii ani, și marii actori care au fost în cele mai premiate filme. În concluzie, mă lupt cu demanelizarea societății românești și nu vreau sa cred că este o lupta pierdută.” a declarat Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord într-un interviu pentru GoNEXT TV.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.