Ciprian Tulică: „Nu folosesc o armată de agenți, prefer să port o discuție naturală cu fiecare client”

natalya Ciprian Tulică: „Nu folosesc o armată de agenți, prefer să port o discuție naturală cu fiecare client”

Fie că sunteți în căutarea primei dumneavoastră case, doriți să investiți într-o locuință de vacanță, sau pur și simplu sunteți pasionat de sectorul imobiliar, acest interviu, în exclusivitate, este destinat să vă ofere informații valoroase și încredere în deciziile dumneavoastră imobiliare. Ciprian Tulica, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Natalya, situat în Mamaia Nord, răspunde unor întrebări fulger. 

Care sunt proiectele rezidențiale pe care le-ați finalizat până acum și care sunt planurile pentru proiectele viitoare?

Activez în domeniul acesta de peste 10 ani cu peste 250 apartamente livrate atât în Constanta, cat și în Mamaia Nord. După ce finalizam acest proiect ce ne solicită toata atenția, vrem să ne extindem și în București, să implementăm sistemul nostru de lucru și pe piața imobiliara din capitală.

Care este viziunea dumneavoastră asupra dezvoltarii urbane și a sustenabilității în cadrul proiectelor rezidențiale?

Aici avem o mare problemă, deoarece în unele locații, infrastructura este aproape inexistentă. Ar trebui fiecare administratie locală să demareze cât mai multe proiecte pe fonduri europene, pentru a avea o infrastructură ca în țările civilizate. 

Cum identificați și selectați locațiile potențiale pentru noi proiecte rezidențiale?

Din punctul meu de vedere, locația este pe locul 1,2,3 atunci când vrei să începi un nou proiect rezidential. Zona trebuie să fie atractivă, aerisită, cu infrastructura dezvoltată  și cu acces facil la punctele de interes.

Ce tipuri de unități de cazare intentionați să construiți în proiectele viitoare? 

Cele mai de succes unitați de cazare sunt cele cu 2 camere, pentru că sunt accesibile atât în vederea unui credit ipotecar, cât și a fi plătite în rate pe 2-3 ani de zile de către  cumparatori. Pentru un apartament de vacanță este mai mult decat suficient un apartament cu o astfel de compartimentare.

natalya2 Ciprian Tulică: „Nu folosesc o armată de agenți, prefer să port o discuție naturală cu fiecare client”

Ce facilitați și servicii suplimentare planuiți să includeți în ansamblurile rezidențiale?

Din punctul meu de vedere, un loc de joacă pentru copii este un “must have” pentru orice ansamblu rezidențial, iar dacă facem referire la complexul nostru, aici avem o gamă largă de facilitați, începând cu piscina, spa interior deschis pe timpul verii, pază, minimarket, restaurant. Am încercat să mă pun eu în locul clientului, ca să vad ce mi-ar trebui de la un complex rezidențial.

Care este politica dumneavoastră referitoare la calitatea construcției și la materialele utilizate?

Calitatea construcției este foarte importantă, de aceea am preferat să achizitionăm materiale numai de la distrubuitori de top, ce ne pot oferi o garanție a materialelor. Pe termen lung, materialele de calitate vor face diferența.

Ce strategii de marketing implementați pentru proiectele rezidențiale?

Strategia noastră de marketing este putin diferită. Nu folosesc o armată de agenți de vânzari, prefer să port eu personal o discuție naturală cu fiecare client, înainte de a achiziționa un apartament. Ulterior, după discuția purtată cu mine, aceștia își dau seama dacă proiectul se potrivește dorințelor lor.

Cum planuiți să gestionați riscurile asociate cu dezvoltarea și construcția ansamblurilor rezidențiale?

Așa cum am menționat și mai sus, materialele folosite pentru construcție, trebuie să fie unele de calitate, iar construcția oricum are termen de garanție dupa finalizarea acesteia. Este responsabilitatea noastră de la început să construim calitativ, iar clienții noștri cunosc acest aspect despre noi. Iar riscurile în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară, nu putem spune că nu există, deoarece sunt mulți dezvoltatori care nu își mai finalizează proiectele, și cumva clienții își pierd încrederea în toți dezvoltatorii.

Ansamblul Natalya se distinge prin multiplele sale facilități și este o adevărată bijuterie arhitecturală în peisajul imobiliar din Mamaia. Natalya Resort&Spa este un ansamblu rezidential cu un amplasament unic pe malul lacului Siutghiol, Mamaia-Sat. Confortabil, aerisit si avand o pozitionare perfecta, in mijlocul unei oaze de liniste, proiectul este format din 6 blocuri de locuinte, cu un numar total de 450 de apartamente.

natalya1 Ciprian Tulică: „Nu folosesc o armată de agenți, prefer să port o discuție naturală cu fiecare client”

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.