Străzile din municipiul Constanța, stropite cu apă în zilele caniculare

1%202 Străzile din municipiul Constanța, stropite cu apă în zilele caniculare
În această perioadă cu temperaturi ridicate, Primăria Municipiului Constanța intervine pentru reducerea disconfortului termic. Pe bulevardele și străzile principale din oraș a început operațiunea de dispersare a apei pe suprafața carosabilului. Această procedură va permite reducerea disconfortului termic existent la nivelul asfaltului și diminuarea prafului din atmosferă.
Străzile sunt stropite cu apă prin intermediul autospecialelor utilizate de operatorul de salubritate. Toate intervențiile sunt programate ținând cont de perioadele de caniculă sau temperaturi ridicate.
Acțiunea face parte dintr-un plan de măsuri adoptat de municipalitate, pentru a proteja locuitorii orașului în perioadele cu temperaturi ridicate.
Zilnic, se acționează în vederea diminuării efectelor caniculei resimțite de cetățeni. Operațiunile de stropire cu apă și spălare a carosabilului se realizează prin intermediul autospecialelor utilizate de operatorul de salubritate. Se intervine  pe bulevardele și străzile principale din oraș. Această procedură permite reducerea disconfortului termic existent la nivelul asfaltului și diminuarea prafului din atmosferă.
Stropirea căilor publice și spălarea acestora vor continua pe perioada sezonului cald, atunci când se vor înregistra temperaturi ridicate.
Activitățile fac parte dintr-un plan de măsuri adoptat de municipalitate, pentru a proteja locuitorii orașului în perioadele cu temperaturi extreme.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.