ANUNȚ - CONCURS DE PROMOVARE INTERNĂ PENTRU CERCETATOR ȘTIINȚIFIC

1anunt%20concurs%20promovare%20CSiii-CSii%20SCJU%20-%20oficial%20semnat%20pozat ANUNȚ - CONCURS DE PROMOVARE INTERNĂ PENTRU CERCETATOR ȘTIINȚIFIC

Spitalul Clinic Județean de Urgență ” Sfântul Apostol Andrei” Constanța organizează concurs de promovare internă pentru patru posturi de cercetător științific grad II în domeniul sănătate în cadrul Colectivului de Cercetare Științifică al Laboratorului Clinic de Anatomie patologică. Concursul se va desfășura conform Legii nr.319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare.

Înscrierile la concurs se fac în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului, la Biroul resurse umane, iar durata și finalizarea concursului este de 30 de zile de la data încheierii înscrierii, la nivelul comisiei de concurs, și de 45 de zile, la nivelul instituției sau al unității organizatoare a concursului, de la depunerea raportului comisiei de concurs.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.