Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă

80092c59e4 Michelle Yeoh a devenit prima femeie asiatică recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă

„Cred că acesta este un lucru pentru care am muncit din greu de foarte mult timp şi în seara asta am spart cu desăvârşire acel plafon de sticlă”, a spus Yeoh.

Yeoh a devansat-o pe Cate Blanchett („Tár”), câştigătoare în trecut a premiului Oscar, precum şi pe Michelle Williams („The Fabelmans”), Ana de Armas („Blonde”) şi Andrea Riseborough („To Leslie”).

Filmul „Everything Everywhere All at Once” a câştigat duminică şapte premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol secundar, cel mai bun montaj, cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu original.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/cultura-media/michelle-yeoh-a-devenit-prima-femeie-asiatica-recompensata-cu-oscarul-pentru-cea-mai-buna-actrita-21688171

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.