Dezvoltare senzorială prin pictură. Copiii folosesc culorile și formele pentru a da sens lumii înconjurătoare

ARTelier1 Dezvoltare senzorială prin pictură. Copiii folosesc culorile și formele pentru a da sens lumii înconjurătoare

Un atelier de pictura pentru copii este una din cele mai la îndemână modălități de exprimare. În acest sens, duminică, 25 februarie 2024, la Biblioteca Colorată, din Tomis Mall, Constanța, reprezentanții ARTelier au organizat un atelier de pictură. La activitate a de azi au fost prezenți 20 de copii ce au învățat cum să picteze sub îndrumarea unui mentor. 

„La vârsta preșcolară și școlară cea mai importantă este dezvoltarea senzorială, care are loc în urma unor activități din cele mai variate, precum cea pe care v-o propunem. Cei mici sunt într-o continuă explorare, își doresc să cunoască, să învețe, să realizeze cât mai multe lucruri, iar lucrul manual și activitățile senzoriale sunt cele mai potrivite.  Astfel, micuții folosesc culorile și formele pentru a da sens lumii înconjurătoare.” au precizant reprezentații ARTelier. 

Pe cei de la ARTelier îi puteți găsii, în fiecare săptămână,  în această locație desfășurând diverse acțiuni.

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.