FC U Craiova și FC Voluntari vor disputa primul meci de baraj pentru Conference League

bcb6fd8bfd FC U Craiova și FC Voluntari vor disputa primul meci de baraj pentru Conference League

Mâine seară de la ora 20.00, echipele din faza play-out a Superligii de fotbal, FC U Craiova și FC Voluntari, se vor confrunta în Bănie, în prima manșă a barajului pentru calificarea în Conference League.

Cele două formații au obținut licența UEFA pentru sezonul următor.Învingătoarea din meciul de mâine va disputa a doua manșă a barajului, împotriva echipei din play-off care va încheiat sezonul din Superligă pe locul al treilea.

Aceasta ar putea fi CFR Cluj sau CS U Craiova.

Ocupanta celui de-al treilea loc în clasamentul final va fi cunoscută Duminică seară după disputarea partidelor: CFR Cluj –Farul și CSU Craiova – Sepsi.

Ambele meciuri vor începe la ora 21.00.Tot în etapa a-X-a, ultima din faza play-off, Sâmbătă seară de la ora 20.30 este programat meciul FCSB – Rapid București.

Text-Claudiu Dobrescu / Foto FRF

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/25/fc-u-craiova-si-fc-voluntari-vor-disputa-primul-meci-de-baraj-pentru-conference-league/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.