TULCEA: Rezultat DrugTest pozitiv, în cazul unui şofer de 24 de ani

5954c0f7f8 TULCEA: Rezultat DrugTest pozitiv, în cazul unui şofer de 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani, oprit astăzi în trafic de poliţiştii din municipiul Tulcea, a ieşit pozitiv la testarea cu aparatul Drug Test. Ulterior, au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii existenței sau inexistenței substanțelor psihoactive, se arată într-o informare transmisă de IPJ Tulcea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”.

„Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, precizează IPJ Tulcea.

Foto: Arhivă

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/25/tulcea-rezultat-drugtest-pozitiv-in-cazul-unui-sofer-de-24-de-ani/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.