MANGALIA: Sanatoriul Balnear și de Recuperare își va reloca o parte din activitate

ab447c9054 MANGALIA: Sanatoriul Balnear și de Recuperare își va reloca o parte din activitate

Urmează să veniți la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia? De săptămâna viitoare, activitatea pavilionului A va fi relocată la complexul hotelier Hora, din Saturn.

Managerul instituției, Bogdan Maganu, anunță că mutarea este necesară pentru a putea începe lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a clădirii. Pacienții care sunt deja internați în cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia, pavilion A, își vor finaliza cura de tratament la sediul din Mangalia, strada Mircea cel Bătrân, nr. 2, iar cei ce și-au programat cura de tratament, începând cu data de 29 mai se vor prezenta la noua locație din cadrul complexului Hora, Saturn, unde se vor asigura serviciile de tratament cazare și masă.

Potrivit unui anunț al conducerii Sanatoriului Balnear Mangalia, pacienții vor putea beneficia de tratamente profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămolurile terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.

Reporter – Cătălina Radu / redactor online – Daniel Țăndăreanu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/05/29/mangalia-sanatoriul-balnear-si-de-recuperare-isi-va-reloca-o-parte-din-activitate/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.