Mamaia Sat: Avarie la intersecția str. M3 cu M13!

UPDATE – ora 17.30

În timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție au întâmpinat mai multe probleme de ordin tehnic, motiv pentru care lucrările de remediere se vor finaliza în jurul orei 20.00. Având în vedere acest aspect, estimăm că  furnizarea apei potabile în localitate către abonații afectați va fi reluată în jurul orei 21.00. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

——————————————————————————
Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția str. M3 cu M13 din zona Mamaia Sat, județul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile consumatorilor de pe străzile M3, M13, M14 și M17, precum și celor de pe străzile adiacente astăzi – 23 iunie 2023, în intervalul orar 13.00 – 18.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.