Autocamion încărcat cu orz s-a răsturnat la ieșirea de pe A4

Astazi, 8 noiembrie 2022, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșirea de pe A4 spre poarta 10.

Autocamion%20incarcat%20cu%20orz%20s-a%20rasturnat%20la%20iesirea%20de%20pe%20A4 Autocamion încărcat cu orz s-a răsturnat la ieșirea de pe A4
FOTO: ISU Constanța

Motivul interventiei a fost un autocamion încărcat cu orz răsturnat. La locul accidentului au fost trimise echipaje de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

La interventie au fost trimise 1 ASAS și 1 SMURD B. În urma accidentului nu au rezultat victime care să necesite îngrijiri medicale, sau transport la spital, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.