JPMorgan a concediat aproape 40 de bancheri de investiţii în SUA

7f950c1f43 JPMorgan a concediat aproape 40 de bancheri de investiţii în SUA
Reducerile au loc după luni de pieţe slabe care au redus tranzacţiile de pe Wall Street şi au determinat băncile să concedieze mii de angajaţi.
Veniturile JPMorgan din investment banking şi din tranzacţionare ar urma să scadă cu 15% în al doilea trimestru, a avertizat luna trecută preşedintele său Daniel Pinto.
Rivalii Goldman Sachs Group, Morgan Stanley şi Citigroup au concediat, de asemenea, bancheri de investiţii, în condiţiile în care incertitudinea apasă asupra activităţii economice, relatează Reuters.
Reducerile de personal de la JPMorgan sunt tipice având în vedere mediul, a spus sursa, menţionând că banca continuă să angajeze directori şi bancheri în domenii cheie.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/economic/jpmorgan-a-concediat-aproape-40-de-bancheri-de-investitii-in-sua-21966855

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.