Elena Lasconi a fost desemnată candidata USR pentru alegerile prezidențiale

elena-lasconi-presedinte1%201 Elena Lasconi a fost desemnată candidata USR pentru alegerile prezidențiale

Elena Lasconi, președintele USR, a fost desemnată sâmbătă, 29 iunie, în cadrul Congresului extraordinar, candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Ea a obținut 94,32% dintre voturile delegaților.

„94,32 la sută din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții. Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire. Iubesc România! Atât.” a declarat Elenei Lasconi, președinta USR.

Elena Lasconi își dorește o Românie prosperă, sigură și liberă. Un stat care să-și respecte cu adevărat cetățenii. Prea mulți români au fost goniți din casa lor, România. Ei n-au plecat din lipsă de patriotism, au fost dați afară din casa lor de o clasă politică lacomă, care i-a împovărat ca să-și dea privilegii cu nemiluita.
 
Angajamentul Elenei Lasconi și al USR în fața românilor are la bază apărarea democrației și statul de drept, venituri decente pentru românii care muncesc cinstit, un sistem de educație care să pregătească cu adevărat elevii pentru viața reală, un sistem de sănătate în care pacientul este tratat cu grijă și respect, consolidarea apartenenței la NATO și UE.
România merită un viitor mai bun. De aceea, Elena Lasconi le propune românilor să-și unească forțele pentru o țară din care aceștia să nu-și mai dorească să plece.
 
Elena Lasconi a fost votată, în Congresul USR de sâmbătă, să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. Din cele 581 de buletine de vot utilizate, Elena Lasconi a primit 531 de voturi (94,32%), Octavian Berceanu – 25 voturi (4,44%), iar Dumitru Stanca – 7 voturi (1,24%).

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.