"Mamaia: Nu exiști dacă nu petreci aici de 1 Mai!"

 
 

party1mai "Mamaia: Nu exiști dacă nu petreci aici de 1 Mai!"

A devenit o tradiție ca funkytravel.ro să furnizeze cele mai complete informații despre petrecerile care vor transforma Mamaia și Constanța în polul distracției din Europa și nu exagerez. 

"Mamaia: Nu exiști dacă nu petreci aici de 1 Mai!"

Cam așa ar putea suna un slogan dedicat petrecerilor de 1 Mai. Poate fi împrumutat de autorități dacă simt că este ceea ce trebuie. Și acum să ajungem la motivele care m-au determinat să gândesc acest slogan.  

Informația cel mai scump pachet de 4 nopți – 26.000 de lei, iar de 8 nopți – 20.000 de lei, ambele cumpărate de turiști străini

Scop : ținta oricărui manager de destinație este să producă incoming.

Turismul de incoming, cunoscut și sub numele de turism inbound sau receptiv, se referă la activitatea de a primi turiști din alte țări sau regiuni în propria țară. Această formă de turism implică vizitarea unei destinații de către persoane care nu locuiesc în acea zonă, venind din exterior pentru a experimenta ceea ce are de oferit localitatea respectivă. Agențiile de turism și operatorii care se specializează în turismul de incoming se concentrează pe oferirea de servicii și pachete pentru acești vizitatori internaționali, incluzând cazare, ghiduri turistice, excursii, transport local și alte experiențe care să îmbogățească șederea lor. Activitățile și serviciile sunt adaptate pentru a satisface nevoile și interesele turiștilor străini, încercând să le ofere o experiență memorabilă și autentică. Turismul de incoming poate fi un motor important pentru dezvoltarea durabilă a unei regiuni, creând locuri de muncă, susținând afacerile locale și protejând patrimoniul cultural și natural.

Petrecerile de 1 Mai 2024 din Loft sunt organizate sub umbrela Made in Loft. „Serile dansante” sunt organizate pe 1, 2 și 3 mai. Ce nu anunță Loft este că vor exista una sau mai multe petreceri cu circuit închis (nu au loc în club), iar bătaia pe brățările de acces a început încă de anul trecut.

La capitolul artiști invitați, reprezentanții Loft au precizat că vor fi români și străini fără a da prea multe detalii. 

În minivacanța de 1 mai se va mai deschide și un pop-up club, în Asylum Mamaia. Din câte știm până acum, Asylum va fi preluat integral de Margo care se va ocupa de organizarea petrecerilor. 

Dacă vrei să afli programul din Fratelli Mamaia, Biutiful By The Sea, Sunwaves sau Zoom Beach, intra pe site-ul funkytravel.ro

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.