A DOUA EDIŢIE A FESTIVALUL MASSIF A FOST UN SUCCES. PESTE 43.000 DE PARTICIPANŢI ÎN CELE 4 ZILE DE FESTIVAL

massif1 A DOUA EDIŢIE A FESTIVALUL MASSIF A FOST UN SUCCES. PESTE 43.000 DE PARTICIPANŢI ÎN CELE 4 ZILE DE FESTIVAL

A doua ediţie a festivalului Massif a adunat peste 43.000 de iubitori ai muzicii, distracţiei şi muntelui, în cele 4 zile de show-uri şi concerte live din Poiana Braşov. Artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la scenele amplasate de la baza pârtiei şi la apres-ski-urile partenere, iar fanii s-au bucurat de sporturi de iarnă, aventură, distracţie dar şi de o diversitate de genuri muzicale.

În ultima zi a festivalului, duminica, peste 4000 de participanţi s-au bucurat de ultimele ore de distracţie şi relaxare, alături de Erika Isac şi de cei de la Hip Hop Takeovers.

Cea mai tare experienţă de festival a fost trăită la Mainstage alături de Mahmut Orhan, unul dintre cei mai aşteptaţi headlineri din prima zi a festivalului Massif. E greu să găseşti un mix bun, dar Mahmut Orhan a găsit combinaţia ideală, deep house cu influenţe orientale, care i-a purtat pe fani într-o călătorie fascinantă. Energia incredibilă a DJ-ului din Turcia a fost suficientă pentru ca miile de fani ajunşi la Mainstage să-i rămână alături şi să danseze pe o ninsoare ca-n plină iarnă.

Puya a generat euforie maximă în rândul fanilor Massif, a avut un show live extraodinar, iar cortul G.O.A.T a fost plin la refuz. Toata lumea care a ales disctracţia de la scena G.O.A.T, a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live al unuia dintre cei mai apreciaţi artişti din România.

În a doua zi a festivalului, entertainment-ul de iarnă din România a fost dus un alt nivel datorită artiştilor şi DJ-ilor care au animat atmosfera la scenele amplasate la baza pârtiei Bradu, dar şi a fanilor care au dansat până dimineaţă la scena G.O.A.T.

Fiecare piesă cântată de unul dintre cei mai iubiţi artişti din România a fost dublată de vocile fanilor de la G.O.A.T., care, pentru a doua zi la rând, a fost plină până la refuz. Grasu XXL a avut un show live incredibil. "Free Your Wild Spirit" nu a fost doar tema festivalului Massif, a fost şi modul în care participanţii la festival au ales să se distreze.

Pe lângă cele mai cool outfit-uri de festival, la scena G.O.A.T a fost creată o atmosferă incredibilă datorită celor mai haioase jucării gonflabile. Steagurile au fost înlocuite de felii de pepene, pizza, ananas, lamâie, mingii, toate gonflabile, iar set-ul live marca The Hollygood Gang a generat o experienţă ireală de festival. Fanii au dansat de la primul până la ultimul beat.

Amatorii de hip-hop şi drum'n'bass au avut motive de entuziasm şi în a doua zi a festivalului Massif, primul mare eveniment organizat într-o staţiune montană din Centrul şi Estul Europei. Unul dintre cele mai apreciate proiecte din hip-hopul românesc, CTC, a generat euforie în rândul fanilor festivalului Massif, iar belgianul Netsky a fost aşteptat cu bucurie de fanii din România.

Ziua de sâmbătă a fost perfectă, fanii drum and bass şi dubstep au ales scena G.O.A.T pentru live-ul legendarului proiect Chase & Status. Dacă festivalul Massif ar fi o piesă, aceea piesă ar fi "Baddadan", e sound-ul care surprinde perfect tema festivalului, "Free Your Wild Spirit" şi e piesa pentru care Saul Milton şi Will Kennard au fost recompensaţi cu Discul de Aur şi au reuşit să râmână timp de 15 săptămâni în Top 10 UK Singles Chart.

"Acest festival este incredibil, iar voi sunteţi minunaţi. Noi suntem Chase & Status şi ne-am bucurat să vă avem alături!"

Fanii genului rap şi trap au dansat şi cântat alături de Killa, care le-a pregătit un live special în care a inclus două piese nelasate încă. A fost multă distracţie, dans şi emoţie, Killa Fonic şi-a invitat fanii să se îmbrăţişeze, a coborât de pe scenă pentru a oferi autografe şi şi-a încheiat show-ul live cu un moment în memoria lui Nosfe.

Show-ul lui Deliric la scena G.O.A.T a fost un alt moment aşteptat de fanii festivalului Massif. Ca la fiecare apariţie live, Deliric a interacţionat cu fanii, iar aceştia au cântat alături de el de la prima până la ultima piesă. Unul dintre cele mai grozave momente a fost acela în care fanii Massif au cântat alături de Deliric şi DOC, invitat pe scenă, versurile din single-ul "Mâine".

Germanul Claptone, personajul încă misterios aflat în spatele unei măşti, a avut un set live memorabil la scena principală a festivalului Massif, în care a inclus piese proprii şi versiuni remix cu care a ajuns în topurile din întreaga lume.

În a treia zi a festivalului Massif, eveniment care a dus entertainment-ul de la munte la următorul nivel, fanii au dansat la scena principală până după miezul nopţii. Duo-ul Dirty Nano a creat o atmosferă incredibilă iar fanii au cerut un "bis".

În ultima zi de festival, duminica, peste 4000 de fani s-au bucurat de show-urile oferite de Akos, Marwan şi Valeron, pe scena principală, iar la scena G.O.A.T fanii s-au întâlnit cu Erika Isac şi au descoperit un nou concept de party, Hip Hop Takeovers.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.