Ioana Burcea: „Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români”

paralela-45 Ioana Burcea: „Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români”

Paralela45 a organizat, alături de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța(CCINA) și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, o conferință de presă pentru a anunța reluarea zborurilor de tip charter Constanța-Antalya, de unde turiștii pot achiziționa sejururi prin agenția de turism cu o vechime de peste 30 de ani.

Avem o relație îndelungată cu Paralela 45. Ne bucură inițiativa reluării cursei charter. Se resimte, din păcate, lipsa zborurilor atât interne, cat și internaționale. Speram că în curând să facem o altă conferență pentru o altă cursă”, a declarat, Ruxandra Serescu, director general CCINA Constanța.

Cursa din Constanța este operată de compania Corendon și pleacă de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu în fiecare zi de marți, între 28.05-24.09.2024. Prețul pornește de la 365 de euro de persoană pentru sejur. Sejurul este de 7 zile și include zborul, transferul, cazarea și regimul de masă ales.

„Este al doilea an de operare pentru noi, pe cursa charter Constanța-Antalya, este un zbor extrem de scurt. Vorbim aici de o oră și 10 minute. Nici nu te-ai urcat, ai și aterizat! A fost o cursă de succes pentru noi, iar anul acesta am și extins perioada de operare. Cursele încep pe 28 mai 2024 până pe 24 septembrie. Deci, tot timpul din lume pentru o vacanță la soare! Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români, prin simplul fapt că există o mare, mare ofertă”, a declarat, Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.

antalya Ioana Burcea: „Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români”

Sperăm să avem terminalul gata undeva la sfârşitul lunii iulie. Să vedem ce sincope se mai găsesc, că au fost destule. Avem ca destinaţii Istanbul cu Turkish Airlines şi Londra cu Wizz Air, o să fie acum Antalya şi, de asemenea, suntem în discuţii să se reia şi zborurile de Tel Aviv.  Din păcate, interesul pentru cursele interne este numai din partea Constanţei, de aceea e şi greu să avem curse. Am sperat ca, odată cu înfiinţarea OMD-urilor, să se întâmple ceva. Deocamdată, nu s-a întâmplat nimic! Sperăm ca, odată cu un terminal nou, să atragem şi alte destinaţii, dar va fi extraordinar de greu”, a declarat, Bogdan Ionuţ Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa.

poze%20site%20 Ioana Burcea: „Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români”

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.