Nava fluvială de pasageri Viking Rinda va deschide sezonul de croaziere în portul Constanța

viking-nava Nava fluvială de pasageri Viking Rinda va deschide sezonul de croaziere în portul Constanța
 
Nava fluvială de pasageri Viking Rinda este programată să ajungă mâine, 30 martie, la terminalul de pasageri al portului Constanța. La bord sunt 180 de turiști, majoritatea din Statele Unite ale Americii. Nava fluvială de pasageri, sub pavilion Elveția, deschide sezonul de croaziere 2024, având anunțate încă opt escale la Constanța în acest an. Pentru cei 180 de pasageri, mâine se încheie la Constanța croaziera care a început în urmă cu două săptămâni la Viena.
 
Pe 1 aprilie, o nouă serie de turiști se vor îmbarca pentru următoarea croazieră, cu escale planificate la Belgrad, Novi Sad, Vukovar, Budapesta, Bratislava, având ca punct final Viena.
Viking Rinda, construită în 2013, are 95 cabine, cu o capacitate de 190 pasageri și un echipaj de 50 persoane. Pune la dispoziția turiștilor terase, o bibliotecă, restaurante, un bar din sticlă ce permite vederi panoramice. Pentru acest sezon de croaziere, sunt programate în acest moment 45 de nave, din care 5 sunt maritime.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.