Amsterdam lansează campania care îi vizează pe bărbaţii britanici cu vârste între 18 şi 35 de ani

1bf5ea24b4 Amsterdam lansează campania care îi vizează pe bărbaţii britanici cu vârste între 18 şi 35 de ani

Amsterdam îi avertizează pe turiştii britanici „zgomotoşi” să stea departe de sex şi droguri.

Şi pentru a face acest lucru, a inventat o „campanie digitală” de descurajare care vizează bărbaţii din Marea Britanie cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care însă a fost respinsă de consiliul oraşului olandez.

Ideea face parte din eforturile de a curăţa reputaţia Amsterdamului ca şi capitală a celor mai libertine oraşe din Europa.

Campania se intitulează „Stai departe”, iar videoclipurile arată tineri clătinându-se pe stradă, fiind încătuşaţi de poliţie sau luându-li-se amprentele digitale şi fotografiaţi.

Anunţurile vor fi declanşate online atunci când oamenii din Marea Britanie vor tasta cuvinte precum „cheap hotel” sau „pub crawl Amsterdam”.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/externe/amsterdam-lanseaza-campania-care-ii-vizeaza-pe-barbatii-britanici-cu-varste-intre-18-si-35-de-ani-21745893

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.