O companie auto indiană a lansat două modele de motocicletă. Acţiunile au crescut la un nivel record

c1a0e4d6cc O companie auto indiană a lansat două modele de motocicletă. Acţiunile au crescut la un nivel record

Compania indiană Bajaj Auto a lansat miercuri două motociclete Triumph fabricate pe plan local, la două zile după ce Hero MotoCorp a prezentat un model Harley realizat tot în India.

Lansarea celor două modele, realizate în parteneriat cu Triumph Motorcycles din Marea Britanie, a făcut ca acţiunile Bajaj Auto să atingă un nivel record de 4.900 de rupii.

Triumph Speed 400 va avea un preţ de 233.000 de rupii (2.834 de dolari), a declarat Bajaj Auto. Preţul pentru a doua motocicletă, Scrambler 400X, nu a fost dezvăluit.

Ultimele evoluţii vor creşte concurenţa pe piaţa indiană dominată de compania Eicher. Modelele lansate în această săptămână se adresează în special populaţiei urbane. India este una dintre cele mai mari pieţe de desfacere pentru vehiculele pe două roţi.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/economic/o-companie-auto-indiana-a-lansat-doua-modele-de-motocicleta-actiunile-au-crescut-la-un-nivel-record-21988281

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.